OVER MIJ

Jannie Jonkers

Eigenares

“Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te helpen zodat een tevreden klant weer bij mij de deur uitgaat.”

Mijn naam Is Jannie Jonkers en sinds 2007 ben ik zelfstandig eigenaar van deze sportprijzenwinkel. Mijn werkplek en winkel zijn bij mij aan huis. Hierdoor kan ik erg flexibel zijn klanten langs willen komen buiten de normale openingstijden (altijd wel in overleg).

Veel van mijn klanten ontmoet ik in de winkel. Hier kan ik hen goed adviseren over de juiste sportprijs, passend bij hun budget en wensen. Zo kunnen een aantal sportprijzen gepersonaliseerd worden door toevoeging van bijvoorbeeld een logo of een foto. Natuurlijk kan ik telefonisch of per mail u ook adviseren.

Mijn doel is om klanten zo goed mogelijk te helpen zodat zij weer tevreden bij mij de deur uitgaan. Zo kunt u in mijn winkel ook een groot aantal bekers, medailles, beelden, glas standaards, vaantjes, rozetten en dergelijke zelf bekijken. Ik werk veelal met producten van Remasco waar ook de catalogus van op deze site te bekijken is, echter werk ik nog met een aantal andere leveranciers. Dat zorgt ervoor dat Jonkers Sportprijzen u een breed assortiment aan kan bieden!

Naast de sportprijzen is er ook de mogelijkheid om promotie kleding bij mij te bestellen, eventueel voorzien van bedrukkingen. Ik werk met de kledinglijn van HMZ.

Ik hoop dat ik u een keer mag helpen in uw zoektocht naar de juiste sportprijs!

Met vriendelijke groet,

Jannie Jonkers